hitel

Hitel

Hitel. Támogatott és piaci kamatozású hitelek összehasonlítása. Hitelkalkulátor segít kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciót. Országos hálózattal.

Nálunk ugyanúgy mint a bankfiókban  hitel tanácsadás és ügyintézés ingyenes. Szakértők vagyunk a hitelezésben. A bankok hitelbírálata jelentősen eltérő. Mi ezeket is ismerjük. Sorban állás nélkül, időpontra megyünk a bankba, így minimalizálva a hitel ügyintézésre fordított időt.

Több bankkal állunk kapcsolatban; így ahhoz a bankhoz tudunk vinni, ahol a számodra legkedvezőbb ajánlatot kapod, így nem neked kell végig járni a különböző bankokat.

Ott intézzük a hitelt, ahol a legjobb neked. Hitelkalkulátor ebben segít neked.

hitel
hitel

Tisztában vagyunk a bankok belső szabályaival. például tudtad, hogy a JTM (jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató) 2019. Július 1-jén változott.  

Hiteledet ahhoz a bankhoz viszünk, ahol minden kritériumnak megfeleltek.

Tudjuk, mit lehet tenni, ha jelenleg hitelkártyával, folyószámlahitellel, áruhitellel rendelkezel, ami negatívan befolyásolja a hitelkérelmedet.

Ismerjük a banki szabályozásokat, ha a Babaváró hitelt szeretnéd felhasználni lakásvásárláshoz! Nagyon nem mindegy, hogy melyik bankot választod!

Más-más dokumentumokat kérnek a bankok az igényléshez. Ebben is segítünk.

Ismerjük a hitelfelvétel lebonyolítási folyamatát.

Segítünk, nem vagy egyedül, mi végig képviseljük az érdekeidet

Tudjuk melyik bank ad számodra kedvezményt is akár, ha nála veszed fel a hitelt.

Eltérünk a többi hitelezőtől – sok esetben személyre szabott árajánlatot és kamatkedvezményt adunk.

Bankfüggetlenek vagyunk – szinte a legtöbb hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.

Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.

Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitel-szakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitel-szakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során.

Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. Lakáshitel kalkulátor

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.